Trappor

Är du i behov av ny trappa? Katrineholms Snickeri tillverkar moderna, säkra och prisvärda inomhustrappor. Utöver trätrappor med tillbehör som räcken och handledare tillverkar vi lösa steg, fönsterbänkar, köksbänkar m.m. Vårt hantverkskunnande i kombination med modern teknik gör din trätrappa till en trappmöbel utöver det vanliga.

Snygga trappor med läckra, designade och funktionella trappdetaljer är bara en sida av en trappa tillverkad av Katrineholms Snickeri. En annan är alla möjligheter som det breda trapprogrammet erbjuder. Kombinera och skapa som du vill – trappan blir din personliga möbel, exakt anpassad till husets miljö och arkitektur.

Din trappa ska kombinera form och funktion precis som andra möbler i våra hem. Skillnaden är att trappan oftast står kvar medan vi byter ut soffan eller matbordet. Detta ställer extra krav, inte bara på material och utförande utan även på design. Vi kombinerar stolta traditioner för design och hantverk med gedigna material och modern produktionsteknik och resultatet blir vackra trappor med hög kvalitet.

Trappor är som människor – alla är de olika, men vi önskar att de ska passa in i vår närhet och att de ska kännas gedigna. Våra trappor är av hög kvalitet, de är unika, och de tillverkas helt efter dina önskemål.

Vi tillverkar styckvis eller för större objekt.