Storkök

Vi på Katrineholms Snickeri har med stolthet erbjudit vår storköksinredning för professionella användare i snart 20 år. Trots många års erfarenhet, ett mycket stort kunnande och ett fantastiskt produktsortiment är det ändå så att vi bara kan bygga bra kök om vi tillsammans med våra kunder förstår vad deras kunder, gästerna, vill ha.

Varje enskilt storkök ska vara anpassat så att varenda kund på ett effektivt, hygieniskt, ergonomiskt och lönsamt sätt skall kunna betjäna sina kunder/gäster. Våra kunder köper storkök och utrustning för att använda denna professionellt i sin verksamhet där funktion och tillförlitlighet är en förutsättning.

Vi är specialister på restaurangutrustning och våra kunder finns både inom fastfood- och restaurangbranschen samt den offentliga sidan som skolkök, daghem, kommuner m.m. Vår tillverkning är mycket flexibel och ger enorma möjligheter att producera kundanpassade produkter. Allt från egendesignad storköksinredning till enklaste benstativ.

Specialinredning för storkök, restaurang, reception, butik eller hemma – det är något som Katrineholms Snickeri kan på sina fem fingrar. Vi skapar, tillsammans med dig, specialdesignade inredningar för storköket. Allting tillverkas efter dina önskemål och vi levererar högsta kvalitet. Låt oss titta på ditt projekt tillsammans. Vår erfarenhet ingår i priset.