Kök

Köket är det viktigaste rummet i ditt liv. Idag är köket mer än bara ett rum där du lagar mat. Det är rummet där vi spenderar en massa tid med familj och vänner. Ett snyggt kök är riktigt bra, men vi vill hjälpa dig att skapa något mer. Vi vill se till att ditt kök blir funktionellt också. Ett bra kök förenklar de små vardagsproblemen, som hur du får plats med massor av saker i ett litet utrymme och hur du kan hitta allt igen.

Vi tillverkar kök helt efter dina önskemål och krav. Det kan vara design i gammal eller modern stil. Våra snickare jobbar i de flesta material, så som massiv trä, fanér och laminat. När du beställer ett kök hos Katrineholms Snickeri vet du att du får kvalitet. Du får dessutom  ett helt unikt kök. Ingen annan har ett likadant, och det är dina idéer som vi förverkligar. Hör gärna av dig till oss så talas vi vid om ditt nya kök.

Upptäck allt som ditt kök kan göra. Låt dig inspireras genom att titta igenom vårt köksgalleri som är fullt av olika former, storlekar och stilar.